Cube67 – sovellusratkaisut ja toimialat | Murrelektronik

Sovellusratkaisut

Teollisuudenalat

Meillä on yli 100 erilaista moduulia – löydä yrityksellesi paras ratkaisu

Cube67-kenttäväyläjärjestelmä tarjoaa maksimaalista joustavuutta asennuskonsepteihin. Suuren moduulivalikoiman ansiosta voit löytää ja toteuttaa optimaalisen ratkaisun sovellukseesi eri toimialoilla ja sektoreilla. Seuraavassa on tosielämän sovellusesimerkkejä tuotantokoneista ja -järjestelmistä.

Kokoonpano- ja käsittelytekniikka    Työstökoneet    Logistiikka    Autoteollisuus    Robotiikka    Elintarvike- ja juomateollisuus    Pakkausteollisuus    Puunjalostusteollisuus

Cube67 kokoonpano- ja käsittelytekniikassa

Joustavuutensa ja kompaktien mittojensa ansiosta Cube-järjestelmä soveltuu sovelluksiin, kuten kokoonpano- tai käsittelytekniikkaan, joissa asennustila on rajallinen. Moduulit on asennettu prosessin lähelle. Monitoimiporttien ja suurten kanavien määrän (jopa 32 IO:ta moduulia kohti) ansiosta ne soveltuvat optimaalisesti tämän toimialan vaatimuksiin. Järjestelmäkaapeli vähentää reitityspolkujen määrää. Cube yhdistää useita digitaalisia, analogisia ja IO-Link-antureita ja toimilaitteita ja lisäksi se integroi venttiilikokoojat asennukseen taloudellisesti ja tehokkaasti. Konevaihtoehtojen hallinta (Machine Option Management, MOM) minimoi uudelleenkäynnistysajat työkalunvaihtojen tai koneiden ja asennusten muutosten jälkeen.

Cube67 työstökoneissa

Vankat, täysin valukoteloidut Cube-moduulit ja niiden järjestelmäosat kestävät öljyjä ja voiteluaineita. Ne varmistavat, että asennuksen käyttöikä on pitkä. Jopa korkeavirtaisia venttiilejä (enintään 2 A) voidaan käyttää ongelmitta. Laajat diagnostiikkavaihtoehdot takaavat mahdollisimman hyvän tuottavuuden.

Cube67 logistiikassa

Joustavan moduulijärjestelyn ja I/O-moduulien monitoimisesti konfiguroitavien porttien ansiosta liitäntäkoteloita ei tarvita. Tämä vähentää asennustyötä. Integroitu IO-tarkistus mahdollistaa tietyn asennuksen osan erillisen käyttöönoton. Koska järjestelmäväylä on kytkettävissä, koneen osat voidaan irrottaa toisistaan kuljetusta varten, liittää nopeasti uudelleen ja ottaa asennuksen jälkeen käyttöön. RS485- ja IO-Link-liitännällä varustetut toimintomoduulit helpottavat RFID-antureiden ja muiden monimutkaisten anturien käyttöä. Tämä mahdollistaa verkottuneen automatisoinnin logistiikkasovelluksissa.

Cube67 autoteollisuudessa

Autotuotannossa arvonmuodostus liittyy suoraan koneiden ja asennusten seisokkien minimointiin. Cube-järjestelmän M12-portit, konevaihtoehtojen hallinta (Machine Option Management, MOM) ja automaattinen osoitteiden määritys mahdollistavat lyhyet asennusajat. Cube67-diagnostiikkaliittymä tarjoaa laajoja diagnostiikkatietoja verkossa minkä tahansa selaimen kautta. OPC-UA:n kautta nämä tiedot voidaan myös siirtää moniin pilvipohjaisiin analyysisovelluksiin.

Cube67 robotiikassa

Konevaihtoehtojen hallinnan (Machine Option Management, MOM) ansiosta työkalunvaihdot voidaan suorittaa hyvin nopeasti. Tämä minimoi seisokit ja lisää tuotantoa. Järjestelmäkaapeli on vääntöä kestävä ja vaatii hyvin vähän tilaa kaapelikokoonpanossa. Cube-moduulien kompakti rakenne sekä niiden erinomainen tärinän- ja iskunkestävyys tekevät niistä täydellisen valinnan robotiikkasovelluksiin.

Cube67 elintarvike- ja juomateollisuudessa

Vankat, rakenteeltaan hygieeniset IP69K Cube -moduulit mahdollistavat aktiiviset, elintarviketeollisuuteen soveltuvat asennusratkaisut. Kalliita haaroitusrasioita ja monimutkaisia asennuksia ei tarvita. Yksi Cube-järjestelmäkaapeli minimoi tarpeen reitittää suurin kustannuksin yksittäisiä kaapeleita rinnakkaisen ruostumattomasta teräksestä valmistettujen ritilöiden päällä.

Lisätietoa Cube67:stä elintarvike- ja juomateollisuudessa

Cube67 pakkausteollisuudessa

Cube-järjestelmän ”vaihda protokolla, älä järjestelmää” -periaatteen ansiosta asennukset ja koneet ovat valmiita maailmanlaajuiseen käyttöön. Cube-järjestelmä käsittelee signaaleja toimintomoduuleilla (laskuri, logiikka) suoraan kentällä, mikä mahdollistaa lyhyemmät reaktioajat. Järjestelmä ohjaa moduuleita (MOVIMOT®) taloudellisella ja yksinkertaisella tavalla.

Cube67 puunjalostusteollisuudessa

Puunjalostuksessa on tarvitaan joustavia ja tehokkaita ratkaisuja. Cube-järjestelmän moduulivalikoima mahdollistaa ratkaisut haastavimmissakin sovelluksissa. Tällä tavalla suunnittelu- ja asennustyötä voidaan merkittävästi vähentää.

Newsletter
Always up to date!