Cube67 Hygienic Design | Murrelektronik

Cube67 Hygienic Design

Soveltuu elintarviketeollisuuteen

Helppo puhdistaa

Elintarvikealalla on erityisen suuret järjestelmässä käytettävien komponenttien kestävyyttä ja puhtautta koskevat vaatimukset. Cube67 Hygienic Design -moduulit on suunniteltu täyttämään kaikki nämä vaatimukset.

Niissä on suljettu, ruostumattomasta teräksestä valmistettu kotelo sekä kierreholkit V4A (1.4404). Ne on suunniteltu helpottamaan puhdistusta. Cube-järjestelmää, jonka luokitus on IP69K, voidaan käyttää missä tahansa elintarviketeollisuuden sovelluksessa.

Tämä merkitsee huomattavaa potentiaalia kustannusten alentamiseen:

  • Cube67 Hygienic Design -moduuleja käyttämällä elintarvikealan hyvin kalliit ruostumattomasta teräksestä valmistetut liitäntäkotelot voidaan kokonaan poistaa käytöstä.
  • Ruoka- ja juomateollisuuden sovelluksissa yksittäisten kaapeleiden reitittäminen ruostumattomasta teräksestä valmistettujen ritilöiden päällä on erittäin monimutkaista. Cube-järjestelmä mahdollistaa suoran prosessiliitännän yhtä järjestelmän liitäntää käyttäen.
  • Venttiilikokoojat voidaan toteuttaa kustannustehokkaasti IO-Link-isäntämoduulin kautta.

Yhden kaapelin tekniikka, joka yhdistetään suoraan koneeseen

Elintarviketeollisuudessa pisteestä pisteeseen -johdotus edellyttää tiukkojen puhdistusta koskevien vaatimusten vuoksi erityisen paljon työtä. Cube67:n yhden kaapelin tekniikka käyttö on yksi parhaista ja tehokkaimmista ratkaisuista tällä alalla.

Newsletter
Always up to date!