Murrelektronik tarkoittaa laatua – maailmanlaajuisesti | Murrelektronik
Murrelektronik tarkoittaa laatua – maailmanlaajuisesti

Tuotanto
ja laatu

Taattua laatua

Samat korkealaatuiset tuotantolinjat ja prosessit toimivat jokaisessa tuotantolaitoksessamme kaikkialla maailmassa. Tämän ansiosta saat tiukkoja normeja noudattavan Murrelektronik-tuotteen riippumatta siitä, mistä ostat sen. Murrelektronikin globaali toimitusketjun hallintajärjestelmä varmistaa saatavuuden kaikissa tuotantolaitoksissamme ja logistiikkakeskuksissamme – joissa on yli 32 000 m² tilaa eri puolilla maailmaa – jotta saat tarvitsemasi osan aina, kun tarvitset sitä.

Tuotanto ja logistiikka

Olemme ylpeitä nopeista toimitusajoista asiakkaillemme. Tätä varten meillä on globaali tuotantoverkosto, jolla on viisi toimipaikkaa keskeisissä paikoissa eri puolilla maailmaa. Paikallinen tuotanto varmistaa tuotteiden hyvän saatavuuden. Saat lisätietoja kunkin laitoksen osaamisalueista napsauttamalla alla olevaa sijaintia.

Kenttäväyläjärjestelmien osaamiskeskus – Oppenweiler, Saksa

Oppenweilerin tuotantolaitoksessamme, joka sijaitsee kehityskeskuksen vieressä, on edistyksellinen kenttäväyläjärjestelmien tuotantolinja. Tuotantoprosessit ovat yhtä moderneja kuin valmiit tuotteet. Teollisuus 4.0, tuotteiden ja prosessien jäljitettävyys ja ihmisen ja koneen yhteistyöhön perustuva tuotanto kattavat kaikki nykyaikaisen automaation osa-alueet.

Keskeisimmät tuotteet: IP20- ja IP67-alueiden kenttäväylämoduulit

Kenttäväylätuotannon kiertokäynti on osoitteessa

ISO 9001 -sertifikaatti

Liittimien osaamiskeskus – Stollberg, Saksa

Erz-vuoristossa sijaitsevassa laitoksessamme käsitellään kaikkea kaapeleihin ja liittimiin liittyvää. Yli 30 000 osanumeron kehitys ja tuotanto tapahtuvat täällä. Täällä tuotetaan myös Murrelektronik Express (MEX) -osat. MEX-merkittyjen tuotteiden läpimenoaika on lyhyempi, jotta pystymme vastaamaan asiakkaiden kysyntään.

Keskeiset tuotteet: Pyöreät M8-/M12-liittimet, M12-virtakaapelit, moottoreihin tarkoitetut M23-kaapelit, venttiilipistokkeet ja kannat

Tutustumiskierros liittimien tuotantolaitoksella

ISO 9001 -sertifikaatti

Virransyötön osaamiskeskus – Stod, Tšekin tasavalta

Stodin tehdas on pinta-alaltaan yrityksemme suurin. Suurin osa virtalähteistämme tuotetaan täällä. Tässä toimipaikassa toimii myös muuntajien kehitys- ja suunnittelukeskus.

Keskeiset tuotteet: Muuntajat, virtalähteet, MICO, liittymät, häiriönvaimentimet ja liittimet

Tutustumiskierros muuntajien tuotantotiloissa

ISO 9001 -sertifikaatti

Osaamiskeskus – Shanghai, Kiina

Shanghain tehdas suunniteltiin ja rakennettiin nopeuttamaan aasialaisten asiakkaidemme toimitusaikoja. Se on erikoistunut paikallisten markkinoiden vaatimuksia vastaavien muuntajien valmistukseen.

Keskeiset tuotteet: Muuntajat, virtalähteet, pyöreät M8- ja M12-liittimet ja venttiilipistokkeet

Johdinsarjojen osaamiskeskus – Yhdysvallat

Yli 10 000 erilaista liitintyyppiä kehitetään ja tuotetaan Pohjois-Amerikan markkinoille tehtaallamme Atlantan pohjoispuolella Georgiassa. Sen ansiosta voimme vastata paikalliseen kysyntään lyhyillä toimitusajoilla ja keskittyä markkinakohtaisiin vaatimuksiin.

Keskeiset tuotteet: Pyöreät M8- ja M12-liittimet, TPE-johdinsarjat

Logistiikkakeskus – Oppenweiler, Saksa

Pyrimme varmistamaan tuotteiden nopean toimituksen asiakkaillemme kaikkialla maailmassa. Tätä varten meillä on globaali logistiikkaverkosto, jolla on toimipaikat Amerikassa, Euroopassa ja Aasiassa. Globaali jakelujärjestelmä varmistaa sujuvasti toimivat prosessit logistiikkakeskuksissamme eri puolilla maailmaa, minkä ansiosta etäisyydet ja toimitusajat ovat lyhyitä.

Suurin logistiikkakeskus sijaitsee Murrelektronikin päätoimipaikassa Oppenweilerissa, Saksassa. Täysin automatisoidussa varastojärjestelmässä on yli 45 000 konttipaikkaa ja varastossa pidetään jatkuvasti yli 1 000 000 virtalähde-, liitäntä-, I/O-järjestelmä ja liitintekniikka-toimialueen artikkelia. Tästä keskuksesta asiakkaillemme voidaan taata lyhyimmät toimitusajat kaikkialle maailmaan.

Testauskeskus – Oppenweiler, Saksa

Murrelektronikilla on oma testauskeskus ja EMC-laboratorio päätoimipaikassamme, Oppenweilerissa, Saksassa. Testauskeskuksessa voidaan testata sekä omia tuotteitamme että muiden yritysten tuotteita. Tämä on tärkeä voimavara ja suuri etu kehitettäessä uusia tuotteita. EMC-laboratoriollamme (joka suorittaa sähkömagneettista testausta) on DAkkS:n (Deutsche Akkreditierungsstelle GmbH) akkreditointi ja siellä pystymme suorittamaan näitä ja muita sähköturvallisuuteen, median resistanssiin ja muihin seikkoihin liittyviä testejä.

Koska meillä on mahdollisuus testata ja sertifioida tuotteita, voimme antaa kehitysvaiheessa neuvoja, mikä pienentää suunnittelu- ja rakennusvaiheen kuluja ja lyhentää aikaa, joka kuluu tuotteiden saamiseen markkinoille.

Oppenweiler(DE)
Stollberg(DE)
Stod(CZ)
Shanghai(CHN)
Atlanta(USA)
Logistiikkakeskus
Testauskeskus

Lupauksemme

Pyrimme kehittämään toimipaikkaa niin, että, siellä saavutetaan ”nolla virhettä”. Investoimme jatkuvasti koneisiin, laitteistoihin ja laadunvalvontaan parantaaksemme teknisiä prosesseja.

Tuotteidemme laadukkuus perustuu toimittajien osallistumiseen, hyväksi havaittuihin prosesseihin ja jatkuviin parannustoimiin.

Kaikki toimipaikkamme ovat DIN ISO -sertifioituja, ja ne auditoidaan säännöllisesti.

Hei
Uutiskirje