Connectivity Heroes | Murrelektronik

Liittimet

Automaation sankarit

Tuotannossa mikään ei toimi ilman liittimiä. Niiden suorituskyky määrää, onnistuuko digitalisointi. Siksi automaation maailma on vain niin hyvä kuin sen liittimet. Ne tuovat kaiken yhteen. Ne mahdollistavat signaalien, datan ja virran kulkemisen. Ne takaavat turvallisuuden, sujuvan toiminnan ja virheettömän asennuksen

Murrelektronikille liittimet ovat todellisia "Connectivity Heroes"!

Supersankareilla kaikilla on erityinen voima. Näin on myös Connectivity Heroesilla. Jotkut huolehtivat datasta, toiset signaaleista tai tehosta. Liittimemme ovat todellisia sankareita, jotka tarjoavat maksimaalisen valikoiman, huippulaadun – ja jokainen niistä on 100 % testattu!

 

SIGNAL

Tarjoamme valmiiksi koottuja M8- ja M12-liittimiä sekä venttiililiittimiä useilla eri pituuksilla. LEDit ja vaimennus on usein integroitu. Käytännölliset lisävarusteet, kuten adapterit, T-liittimet ja momenttiavain (taatakseen tiiviit liitokset) ovat tärkeitä lisäyksiä tähän tuoteperheeseen.

Verkkokauppaan

DATA

Tarjoamme M8, M12 ja RJ45 kenttäväyläliittimet. Erittäin joustavissa kaapeleissa on täysi 360° suojaus, jotta sähkömagneettiset vaikutukset eivät vaikuta tiedonsiirtoon.

Verkkokauppaan

POWER

Ne tuovat energiaa koneisiin ja järjestelmiin. M12 Power on erittäin kompakti ja tehokas. Standardoidut MQ15-liittimet mahdollistavat moottoreiden nopean asennuksen.

Verkkokauppaan

Todistetut
sankarit

Käymme valmiiksi kootut liittimet läpi ennen kuin lähetämme ne asiakkaillemme. Suoritamme sähkötestejä, mukaan lukien suurjännitetestin ja oikosulkutestin. Testaamme toimivuuden ja tarkastamme ne lopullisesti. Tämä varmistaa, että asiakkaamme saavat ensiluokkaiset liittimet joka kerta.
Olemme myös 100 % laatutietoisia ennen tuotantoa sekä tuotannon eri vaiheissa. Tämä alkaa saapuvan tavaran tarkastuksella, jolle olemme määritelleet lukuisia testiominaisuuksia, ja päättyy lopputuotannon tarkastukseen ennen kuin tavarat lähtevät tiloistamme. Kaikki tämä antaa meille ja asiakkaillemme tiedon siitä, että Murrelektronikin liittimet toimivat - 100 %!

Pyydä tapaamista nyt

Ovatko yhteydet sinulle yhtä tärkeitä kuin meille? Keskustellaan lisää. Täytä lomake aloittaaksesi.

Kirjoita yhtälön tulos.
captcha
* Pakollinen kenttä
Newsletter
Always up to date!