Työskentely Murrelektronilla | Murrelektronik

Murrelektronik etsii sinun kaltaisiasi ihmisiä

Me etsimme

sitoutuneita ihmisiä,
jotka nauttivat siitä, mitä tekevät ja jotka haluavat vaikuttaa asioihin ja kehittyä kanssamme.

Me annamme

sinulle tilaa toteuttaa ideoitasi.
Ammattilaiset, jotka tuntevat työnsä ja haluavat lähteä uusille poluille, sopivat tiimiimme kaikkein parhaiten.

Tarjoamme

mahdollisuudet menestyksellistä tulevaisuutta varten.
Kouluikäisille, opiskelijoille ja ensimmäiseen työpaikkaansa tuleville ihmisille, jotka haluavat rakentaa menestyksekästä tulevaisuuttaan kanssamme.

Murrelektronik työnantajana

Menestyksemme perustuu ensisijaisesti sitoutuneisiin työntekijöihimme, innovatiivisiin tuotteisiin, markkina- ja asiakaskeskeisyyteen, tehokkaaseen logistiikkaan ja laatutietoisuuteen.

Olemme ylpeitä siitä, että Oppenweilerissa vuonna 1975 perustettu yrityksemme on tällä hetkellä johtoasemassa kansallisella ja myös kansainvälisellä tasolla.

Murrelektronik pyrkii luomaan pitkäaikaisia yhteyksiä sekä teknisessä mielessä että myös erityisen läheisessä yhteydessä asiakkaisiimme. Tästä syystä työntekijöiden tyytyväisyys ja hyvinvointi on meille tärkeää. Pyrimme tukemaan tätä erilaisilla palveluilla ja eduilla.

Murrelektronik työnantajana
Töihin tuleminen

Ensimmäisenä työpäivänä uutta työntekijää odottaa laaja, koordinoitu työhön perehdytys. Uusien kollegoidesi ja yhteyshenkilöidesi tuki auttaa sinua perehtymän työhösi muutaman ensimmäisen kuukauden aikana. Olet heti alusta alkaen osa tiimiä.

Palaute

Vuotuisten haastattelujen aikana sinä ja linjajohtajasi tarkastelette ja keskustelette kehitysmahdollisuuksista, käsityksestäsi työympäristöstäsi ja työstäsi sekä tulevaisuuden tavoitteistasi. Oikeudenmukaisuus, avoimuus ja suuntautuminen tulevaisuuteen ovat meille tässä työssä erityisen tärkeitä.

Kehitys

Murrelektronik tarjoaa sinulle erilaisia mahdollisuuksia kehittää henkilökohtaisia ja ammatillisia taitojasi. Sisäisten ja ulkoisten koulutuskurssien lisäksi työskentelemme kanssasi myös monien muiden henkilöstön kehitystoimenpiteiden parissa uramahdollisuuksiesi edistämiseksi.

Luovuus

Annamme sinulle mahdollisuuden tuoda omia ideoitasi esille. Ideanhallintajärjestelmämme ansiosta kaikki työntekijät voivat lähettää ideoitaan ja parannusehdotuksiaan, ja heillä on mahdollisuus voittaa erilaisia palkintoja.

Tiimityöskentely

Koska Murrelektronikin palveluksessa työskentelee yli 3 200 työntekijää eri puolilla maailmaa, yhteistyö ja tiimityö ovat meille erityisen tärkeitä. Vahvistamme tätä paitsi osastojen sisäisellä yhteistyöllä myös töiden jälkeen tekemällä yhteisiä retkiä ja järjestämällä tapahtumia.

Koti

Oppenweilerin pääkonttorillamme on sinulle paljon tarjottavaa. Se sijaitsee maaseudulla mutta silti keskeisellä paikalla Stuttgartin ja Heilbronnin välissä, ja se on ihanteellinen ympäristö rentoutumista ja hengähdystaukoa varten. Suhteellisen matalat vuokrat ja vihreät luonnonmaisemat luovat miellyttävän työympäristön ja kodin sinulle ja perheellesi.

Monimuotoisuus

Vaihtelevuus ja monimuotoisuus ovat osa päivittäistä liiketoimintaamme globaalina yrityksenä. Arvostamme jokaista työntekijää ja kunnioitamme hänen mielipiteitään ja käyttäytymistään alkuperästä, iästä ja sukupuolesta riippumatta.

Globaali

Olemme läsnä 50 maassa ja meillä on viisi tuotantolaitosta ja useita myyntikonttoreita. Kansainvälisten hankkeiden ja globaalin verkostomme ansiosta sinulla on mahdollisuus hankkia arvokasta kokemusta heti alusta alkaen.

Newsletter
Always up to date!