Sosiaalinen sitoutuminen | Murrelektronik
Murrelektronik on sosiaalinen

Sosiaalinen sitoutuminen

Perhesiteet

Perheyrityksenä Murrelektronik on tietoinen vastuustaan sekä työntekijöillemme että yhteisöille, joissa sillä on sivukonttoreita ja tehtaita eri puolilla maailmaa. Sosiaalista sitoutumistamme ohjaavat seuraavat periaatteet:

Murrelektronik...

... suuntautuu tulevaisuuteen

Nuoret ovat tulevaisuutemme. Edistämme aktiivisesti tasapainoista elämäntapaa yhdistämällä nuorten työharjoittelu- tai oppisopimusjaksoon sekä urheilu- että kulttuuritoimintaa.

... on dynaaminen

Päättäväisyys, kunnianhimo ja innostus takaavat menestyksen. Edistämme näitä arvoja koulujen kanssa järjestettävien hankkeiden, vapaaehtoistyön sekä urheilu- ja kulttuuritapahtumien kautta.

... on yhteiskunnallisesti valveutunut

Otamme yritysvastuumme vakavasti. Tuemme monenlaisia sosiaalisia hankkeita, jotka tarjoavat apua ja tukea ja antavat ihmisille mahdollisuuden nauttia jälleen elämästä.

... toimii sekä alueellisella että kansainvälisellä tasolla

Tehtaamme ja toimipisteemme ovat yhteisöissään tärkeimpiä työnantajia ja sponsoreita. Tuemme aktiivisesti paikallisia hyväntekeväisyysjärjestöjä ja hankkeita.

... on luotettava kumppani

Keskitymme pitkäaikaisiin hankkeisiin. Tavoitteenamme on antaa rahoituksemme turvin kerhoille, liikekumppaneille ja projekteille tietynlaista turvaa. Tällä tavoin edistämme kestävää kehitystä.

Murrelektronik on

Saõ Paulossa toimivan Casa do Zezinho -avustusprojektin pitkäaikainen sponsori

Olemme sponsoroineet Saõ Paulossa toimivaa Casa do Zezinho -avustusprojektia siitä lähtien, kun se perustettiin 1990-luvulla. Projekti tarjoaa turvapaikan 1 500 brasilialaiselle lapselle, jotka muuten eläisivät köyhyydessä. Se tarjoaa lapsille koulutuksen ja auttaa heitä löytämään ja kehittämään taitojaan ja potentiaaliaan.

HC Oppenweiler / Backnang ja TV Oppenweiler 1911 e.V.

Olemme toimineet käsipallojoukkueiden HC Oppenweiler / Backnang ja TV Oppenweiler 1911 e.V. pääsponsorina vuodesta 1982. Ne ovat suurimmat urheiluseurat kaupungissa, jossa pääkonttorimme sijaitsee, ja niillä on tärkeä rooli paikallisten ihmisten elämässä, joista monet ovat työntekijöitämme.

Newsletter
Always up to date!