Kompakti moduulirakenteinen IO-järjestelmä – Cube67 | Murrelektronik

Hajautettu, joustava, protokollasta riippumaton

Cube67

Kompakti moduulirakenteinen IO-järjestelmä

Cube on moduulirakenteinen kenttäväyläjärjestelmä, joka on suunniteltu hajautettuja asennuskonsepteja varten. Sen joustavuuden ansiosta oikean ratkaisun kehittäminen mihin tahansa sovellukseen on helppoa.

Cubessa on erinomaiset toiminnot, pistoliitännät, vankka ja kompakti muotoilu, valueristetyt moduulit, monitoimiset digitaalikanavat ja IP-luokitukset IP20–IP69k. Moduulit on asennettu anturien ja toimilaitteiden lähelle. Järjestelmäkaapeli yhdistää moduulit väyläsolmuun ja siirtää sekä dataa että virtaa. Kattavien diagnostiikkatoimintojen avulla mahdolliset ongelmat on helppo ratkaista. Kytkinkaapissa olevien liittimien määrää voidaan vähentää hajautettua lähestymistapaa käyttäen, mikä vapauttaa tilaa.

Cube-ratkaisu tarjoaa erinomaisen kustannus-hyötysuhteen koneen koko elinkaaren ajan: yksinkertaistetun rakenteen, koneen nopean asennuksen, virheettömän käyttöönoton ja järjestelmien maksimaalinen käytettävyyden ansiosta kone on aina tehokkaassa käytössä.

Cube-järjestelmän huippuominaisuudet

 • Asiakaskohtaiset asennuskonseptit, yksilölliset ratkaisut mihin tahansa sovellukseen
 • Erinomainen kustannus-hyötysuhde: vähentää suunnittelu- ja asennustyötä
 • Joustavuus: monitoimiset liitännät ja lukuisat moduulit (IO-Link, RS485/MOVIMOT®…)
 • Järjestelmästä riippumaton, ”Vaihda Bus Node, älä järjestelmää” -periaate.Bus Nodet ovat käytettävissä kaikille yleisimmille protokollille.
 • Maksimaalinen läpinäkyvyys: tarkat ja yksityiskohtaiset diagnostiikkavaihtoehdot

Cube67-esite (PDF)    CUBE67 VERKKOKAUPASSA

Hajauttamista parhaimmillaan

Bus Node

Bus Node toimii Cube-järjestelmän liitäntänä PLC:hen. Se syöttää virtaa järjestelmään ja kaikkiin siihen liitettyihin antureihin ja toimilaitteisiin, ja sen älykäs elektronisen kuormituspiirin ohjausmoduuli (Mico) valvoo virtoja.

Vaihda protokolla, älä järjestelmää

Asennuskonsepti pysyy samana PLC:stä ja protokollasta riippumatta. Sinun tarvitsee vain vaihtaa Bus Noden valittu protokolla. Murrelektronik tarjoaa Bus Nodet kaikkiin yleisiin kenttäväyläjärjestelmiin.

Järjestelmäkaapeli

Järjestelmäkaapeli yhdistää moduulit Bus Nodeen. Se siirtää sekä dataa että virtaa ja vähentää samalla asennustyötä.

Cube-I/O-moduulit

Laaja moduulivalikoima (digitaaliset, analogiset ja toiminto) auttaa luomaan joustavia ja tehokkaita asennuksia kentällä.

Cube20

Cube20 integroi IO-signaalit alakeskuksista ja liitäntäkoteloista (IP20) Cube-asennukseen taloudellisesti ja hajautetusti.

Yksi järjestelmä alusta loppuun

Cube-järjestelmä yhdistää kytkinkaappiasennukset (IP20) kenttäasennuksiin (IP67) yksinkertaisella tavalla.

Cube67

Cube67 on hajautettu ja laajennettava, modulaarinen kenttäväylän I/O-järjestelmä IP67-sovelluksiin. Se mahdollistaa asiakaslähtöiset asennuskonseptit ja on täysin mukautettavissa haluttuun sovellukseen asentamalla se prosessin välittömään läheisyyteen. Järjestelmäkaapeli yhdistää moduulit Bus Nodeen ja siirtää sekä dataa että virtaa.

 • Järjestä moduulit sovellukseen sopiviksi järjestelmäkaapelin varrella
 • Yksinkertainen moduulien osoitteiden määritys lyhentää käyttöönottoaikaa
 • Laaja järjestelmän laajennus (jopa 60 metriin asti) ilman erillisiä suojausjärjestelmiä väyläsolmun älykkään virranseurannan (Mico) avulla
 • IP67-luokitellut, täysin valukoteloidut, kompaktit moduulit voidaan asentaa suoraan prosessin lähelle. Haaroitusrasioita ei tarvita
 • Hygieeniset, IP69K-luokitellut moduulit elintarvikealalle
 • Pistoliitännät estävät liitäntävirheet ja mahdollistavat nopeamman asennuksen ja irrotuksen kuljetusta varten

Cube20

Cube20 on laajennettava, modulaarinen kenttäväylän I/O-järjestelmä kytkinkaappeihin. Sitä voidaan käyttää erillisenä yksikkönä tai Cube67:llä. Cube20 on suunniteltu vastaamaan kytkinkaappien nykyaikaisen johdotuksen vaatimuksia. Cube20:tä käyttämällä useiden yksittäisten komponenttien käsittelystä johtuvat korkeat kustannukset voidaan minimoida.

 • Kompakti rakenne, matala kokonaiskorkeus
 • Suuri kanavatiheys
 • 32 kanavaa I/O-moduulia kohti. Jopa 488 I/O:ta vain 90 cm:n tilassa
 • Yhdellä Noden osoitteella jopa 15 moduulia
 • Yksityiskohtainen, yhden kanavan diagnostiikka ja läpinäkyvät liittimet, joissa on LED-merkkivalot, helpottavat virheiden löytämistä
 • Huoltovapaat jousiliittimet

Konevaihtoehtojen hallinta

Järjestelmäratkaisut – sovitettu sovelluksiesi mukaan

MOM tukee käytön aikana eri Cube-moduulien kytkemistä ohjaimen kautta päälle tai pois päältä. Tämä mahdollistaa koneen modulaarisen konfiguroinnin, helpot työkalunvaihdot, vakiokoneet, joiden IO-laajennusaste on erilainen, valinnaiset koneen kiinnitysosat ja peräkkäisen käyttöönoton. MOM vähentää projektin suunnitteluun ja dokumentointiin kuluvaa työaikaa ja tarjoaa samalla poikkeuksellista järjestelmän joustavuutta.

Teollisuudenalat

Joustavuus on avainasemassa: Cube67-sovelluksia on onnistuneesti asennettu monille teollisuudenaloille...
Newsletter
Always up to date!