uKonn-X | Murrelektronik
The digital solution for seamless electrical installation technology
Scroll

uKonn-X on ensimmäinen saumaton, digitaalisesti ja visuaalisesti tuettu järjestelmä, jossa viesti kulkee suunnittelun, kehityksen, kokoamisen ja käyttöönoton välillä. Perinteinen koneiden johdotus ohjauskaappien ja liittimien kautta on menneisyyttä.

Yhdistämme fyysisen ja digitaalisen.

Tavoitteena on sähköasennusteknologian kokonaisvaltainen optimointi – suunnittelusta käyttöönottoon ja ylläpitoon.

Tämän tavoitteen saavuttamiseksi olemme kehittäneet uKonn-X:n. uKonn-X on järjestelmä, joka käsittelee kaikkia sähköautomaatiotuotteiden liittymiä digitaalisesti. Digitaalisuuden keskiössä on kaikkien osallistujien - ihmisten ja tuotteiden - saumaton yhteistyö koko tuotekehitysprosessin ajan. Ensimmäisessä laajennusvaiheessa uKonn-X toimii seuraavasti:

Vaiheittain eteneminen

Step 1 with uKonn-X: Scan the cordset

Skannaa

uKonn-X:n avulla operaattori käyttää mobiiliskanneria lukeakseen Murrelektronikin liittimiin kiinnitetyn koodin. Skannaamalla uKonn-X tunnistaa piirustuksessa tarjotut pistokkeen asennuspisteet.

Step 2 with uKonn-X: Plug in the cordset to the module

Kytke

uKonn-X näyttää oikeat yhteydet vastaavien liittymispisteiden välillä digitaalisessa piirustuskaaviossa ja koneen 3D-mallissa kosketusnäytöllä. Vastaavilla kenttäväylämoduuleilla valoa emittoivat diodit osoittavat lisäksi portin, joka on varattu kyseisen pistokkeen asennustoimenpidettä varten.

Step 3 with uKonn-X: Comment and confirm

Tarkista ja vahvista

Liittimen oikean kytkennän myötä yhteys vahvistetaan suoraan kosketusnäytöllä uKonn-X:n avulla, joka käynnistää automaattisen dokumentoinnin. Mahdolliset asennusten muutokset voidaan kätevästi tarkistaa, korjata ja välittää digitaalisesti suunnittelutiimille.

Miksi uKonn-X ?

Dokumentointi

Käyttämällä tarjoamaamme kenttäasennussuunnitelmaa, yksittäiset työvaiheet ja mahdolliset muutokset tallennetaan keskitetysti pilveen, eikä paperimuistioille ole tarvetta. Tämän ansiosta kaikki asianosaiset voivat saumattomasti ja reaaliaikaisesti käyttää oleellisia tietoja, ja näistä voidaan johdattaa arvokasta prosessidataa sähköasennuksen ja teknisen suunnittelun optimoimiseksi. Tämä mahdollistaa tarkimman seurannan, verkottumiseen ja tiimin tehokkuuden.

Yksinkertaistaminen

Konekohtaisesti pilkotut visuaaliset vaiheittaiset ohjeet nopeuttavat toimintoja ja henkilöstöä voidaan hyödyntää joustavasti. Heterogeeniset tiimit työskentelevät tehokkaammin, ja henkilöstövajeita voidaan korvata helpommin. Yksinkertaisuus ja vuorovaikutteinen suunnittelu lisäävät myös työntekijöiden tyytyväisyyttä ja vähentävät koulutusponnistuksia!

Laadun takaus

Korkeinta laatua ylläpidettäessä, jokainen yksityiskohta on merkityksellinen. uKonn-X:n avulla vältät inhimilliset asennusvirheet. Pienetkin tahattomat virheet voivat johtaa suuriin korjaustoimenpiteisiin ja kustannuksiin.

Virtaviivaistaminen

Suuri osa kokoonpanoajastasi aiheutunee oikeiden liittimien etsimisestä ja oikeiden yhteyksien tarkistamisesta? Työmateriaalien skannaaminen vähentää etsintävaivaa selkeän tunnistamisen ansiosta. Jokaisen työvaiheen integroidun tarkistuksen ansiosta et myöskään tarvitse aikaa vievää jälkitarkastusta.

Ominaisuudet

Vaiheiden visualisointi

Käyttäjät saavat jokaisesta asennusvaiheesta erillisen kuvaohjeen sähköasennuksen yksinkertaistamiseksi. Kaapelin tunnistamisen jälkeen näytetään täydentävät asennusohjeet.

Yksilöllinen tunnistus

Sähköasennuksen aikana käytetyt komponentit voidaan tarvittaessa merkitä koneenluettavilla koodeilla. Tämä mahdollistaa yksilöllisen tunnistamisen mobiililaitteella (skanneri, älypuhelin tai vastaava).

Tarpeeseen perustuva opastus

uKonn-X tukee käyttäjää jokaisella asennuspaikalla, paikkakohtaisesti tarvittavilla tiedoilla.

Tarkistuslista kokoonpanosuunnitelmille

Koko sähköasennusprosessi näkyy selkeästi sovelluksessa. Tämä mahdollistaa työn etenemisen reaaliaikaisen seuraamisen ja asennuksen käsittelyn, vaiheittain.

Digitaalinen dokumentaatio

Muutokset voidaan syöttää suoraan järjestelmään, hyväksyä ja tallentaa tietokantaan - Paperitta.

Tehtäväkohtaiset esitysmuodot

uKonn-X mahdollistaa CAD-tiedostojen, topologian ja piirikaavion välityksen, josta asianosaiset voivat joustavasti vaihtaa näkymää haluttujen tietojen välillä.

Saumaton kommunikaatio

Sähköasennuksen muutoksia varten, operaattori voi kätevästi välittää ne digitaalisesti suunnittelutiimille. Varmaa dokumentiaatiota saumattomalla ja ajantasaisella tiedonvälityksellä.

Osastojen välistä yhteistyötä

Kaikki tuotekehitysprosessin vaiheet ovat saumattomasti ja sujuvasti yhdistetty.  Helpotaa osastojen välistä vuorovaikutusta ja lisää läpinäkyvyyttä toiminnassasi. Määrittämällä yksilölliset käyttäjäroolit ja valtuudet tarjotat työntekijöillesi juuri heille oleellisen tiedon näkyväksi.

Joustavaa ja integroitua

uKonn-X tukee monipuolisesti eri skannereiden, ulkoisten testilaitteiden ja älypuhelinten integrointia.

Komponentit

Ohjelmisto

uKonn-X-ohjelmisto on vuorovaikutteinen sovellus, joka visualisoi yksittäiset kokoonpanovaiheet - siellä missä niitä tarvitaan.

Yhteensopiva Tablettien, tietokoneiden ja matkapuhelimien kanssa

Laitteisto

uKonn-X on yhteensopiva monien laitteistojen, kuten mobiiliskannerien, kanssa mahdollistaen kaapelien ja moduulien helpon ja nopean tunnistuksen.

Prosessidata

Selkeä yleiskuva prosessidatasta, jolla tunnista koulutustarpeet, optimointipotentiaali ja muutokset koneessasi.

Sovi tapaaminen nyt!

Täytä lomake niin palaamme sinulle mahdollisimman pian.

 
Kirjoita yhtälön tulos.
captcha
* Pakollinen kenttä
Newsletter
Always up to date!