Usein esitetyt kysymykset | Murrelektronik

Usein esitetyt kysymykset

Löydä vastauksesi täältä!

Henkilöstöosastollamme ja muilla osastoilla työskentelevät kollegat vastaavat mielellään kysymyksiisi.

Pienimmällä työllä ja kustannuksilla pääset täyttämällä online-hakemuslomakkeen. Linkki on avoimen työpaikan alapuolella. Voit ottaa yhteyttä myös sähköpostitse osoitteeseen sales@murrelektronik.fi.

Kaikki tällä hetkellä avoimena olevat työpaikat löytyvät verkkosivuiltamme. Voit toki lähettää avoimen työhakemuksen sivuilla olevan linkin kautta tai sähköpostitse. Kun lähetät avoimen työhakemuksen, ilmoita, mistä työpaikasta tai alueesta olet kiinnostunut. Otamme mielellämme hakemuksesi huomioon, kun tarvetta ilmenee.

Hakemuksesi pitäisi antaa meille ensivaikutelman sinusta. Varmista siis, että hakemuksesi on hyvin järjestetty ja täydennetty. Kerro meille, millaiset ammatilliset vahvuutesi ovat, mitä henkilökohtaista kokemusta sinulla on ja mitä avointa työpaikkaa haet.

Sisällytä saatekirjeen lisäksi yksityiskohtainen taulukkomuotoinen CV ja kaikki asiaankuuluvat todistukset PDF-muodossa. Parasta on, jos yhdistät kaikki edellä mainitut yhdeksi asiakirjaksi. Kerro myös aikaisin aloituspäivämääräsi ja palkkatoivomuksesi.

Verkkosivuillamme olevia avoimia työpaikkoja päivitetään jatkuvasti ja ne pidetään ajan tasalla. Kaikki sivuilla näkyvät työpaikat ovat avoimia.

Verkkosivustossamme näkyvä avoin työpaikka sisältää myös hakemuksesi yhteyshenkilön nimen, jolle voit lähettää mahdolliset kysymykset.

Heti kun hakemus saapuu meille, henkilöstö-osastomme tarkastaa asiakirjat ja kyseinen osasto tuottaa mahdollisimman nopeasti luettelon jatkoon selvinneistä hakijoista. Jos ansioluettelosi vastaa avointa työpaikkaa, kutsumme sinut haastatteluun, jotta saamme tutustua sinuun henkilökohtaisesti. Jos sovit ammatillisella ja henkilökohtaisella tasolla tiimiimme, järjestämme toisen haastattelun. Jos olette yhtä vaikuttunut meistä kuin me olemme sinusta, toivotamme sinut tervetulleeksi yritykseemme uutena kollegana. Pyrimme aina vastaamaan hakemuksiin mahdollisimman pian. Siinä epätodennäköisessä tapauksessa, että käsittely kestää pidempään, voit soittaa meille kysyäksesi miten hakemuksesi on edennyt.

Jännittäminen ennen haastattelua on aivan normaalia. Hyvä valmistautuminen lisää silti itseluottamusta. Lue hakemuksesi uudelleen yksityiskohtaisesti läpi ja hae taustatietoa meistä yrityksenä. Loppujen lopuksi molemminpuolinen kiinnostus on myös hyvä perusta sille, että hakija ja työpaikka löytävät toisensa.

Jos sinulla on muita kysymyksiä hakemuksesta tai hakuprosessista, ota rohkeasti yhteyttä meihin.

Odotamme innolla tapaamistamme.

Yhteyden ottaminen meihin

Hakemukset sähköpostitse
Lähetä osoitteeseen:
info@murrelektronik.fi

Avoin työhakemus

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa? Eikö mikään verkkosivuilla avoinna oleva työpaikka sovi sinulle? Jos näin on, voit yksinkertaisesti lähettää meille avoimen työhakemuksen.
info@murrelektronik.fi

Newsletter
Always up to date!