Filosofia ja missio | Murrelektronik
Murrelektronikin työntekijät keskustelevat

Filosofia
ja missio

Perusperiaatteemme

Haluamme viedä tehdasautomaation ja koneet aivan uudelle tasolle. Haluamme tehdä niistä yksinkertaisempia, nopeampia ja kannattavampia. Tarjoamme asiakkaillemme räätälöityjä ratkaisuja yksittäisistä komponenteista (esimerkiksi virtalähteet) aina nolla kytkinkaappia -konseptia noudattaviin järjestelmäasennuksiin.

 • Murrelektronikin kenttäväylämoduulit hajautettuihin asennuskonsepteihin

  Nolla kytkinkaappia, hajautettu lähestymistapa

  Otamme komponentit pois kytkinkaapista ja siirrämme ne kentälle. Tällöin asennuksista tulee joustavia, kustannustehokkaita ja käyttäjäystävällisiä. Tämä lisää yrityksesi kilpailukykyä ja on tärkeä askel kohti toimitilojen valmistelemista neljättä teollista vallankumousta varten.

 • Murrelektronikin liitäntätekniikalla varustettu passiivinen jakorasia

  Pistoliittimet – miksi käyttäisit mitään muuta?

  Valetut liittimemme ja jakorasiamme yhdistettyinä esijohdotettuihin venttiilipistokkeisiimme lyhentävät asennusaikaa jopa 40 % ja varmistavat virheettömät, luotettavat kytkennät.

 • Järjestelmien maksimaalinen käytettävyys

  Ennaltaehkäisevä diagnostiikka ja LED-diagnostiikka tarjoavat paljon arvokasta tietoa. Tämä yhdistettynä korkealaatuisiin tuotteisiimme varmistavat tuotantolaitoksen maksimaalisen käyttöajan. Tuotto sijoitetulle pääomalle saavutetaan nopeasti, minkä ansiosta asiakkaamme pysyvät kilpailukykyisinä nykypäivän markkinoilla.

Murrelektronik – innovaatiohehkulamppu

Asiakaskeskeisyys

Kuuntelemme asiakkaitamme. He tietävät tarkalleen missä heidän tuotantolaitostensa ongelmat ja haasteet ovat. Parhaimpien ratkaisujen löytämiseksi he luottavat kokeneeseen yhteistyökumppaniin, kuten Murrelektronikiin.

Meihin luotetaan kaikkialla teollisuudessa. Yli 40 vuoden ajan olemme työskennelleet eri toimialoilla, kuten pakkausalalla, logistiikassa ja autoteollisuudessa toimivien asiakkaiden kanssa. Keskeisintä osaamisaluettamme on automaatiojärjestelmien räätälöityjen ratkaisujen kehittäminen ja toteuttaminen.

Kun yhdistämme asiakkaidemme asiantuntemuksen monialaosaamiseemme, löydämme parhaan ratkaisun heidän koneitaan ja järjestelmiään varten. Kaikki rakennetaan Murrelektronikin hyväksi havaittuja tuotteita käyttäen.

Murrelektronikin Stay Connected -kampanjan symbolinen kuva

Stay Connected

Pyrimme Murrelektronikilla luomaan pitkäaikaisia yhteyksiä sekä teknisestä näkökulmasta että myös omiin asiakkaisiimme, työntekijöihimme ja toimittajiimme. Nämä yhteydet ohjaavat yrityksemme etiikkaa ja kehityssuuntaa.

Asiakkaidemme odotusten ylittäminen on Murrelektronikille keskeinen arvo. Miten voimme tehdä heidän tuotantolaitoksistaan entistä parempia? Kannattavampia? Kestävämpiä?

Arvostamme kokemuksia ja ideoita, joita työntekijämme tuovat globaaliin tiimimme. Heidän palautteensa ja panoksensa ovat keskeinen osa jatkuvaa kasvua ja menestystä.

Arvostamme myös hyviä suhteita toimittajiimme. He pitävät Murrelektronikin liikkeessä ja hyvässä kasvussa.

 

Lisätietoa

Newsletter
Always up to date!