Joustavia ratkaisuja liikutettaviin sovelluksiin | Murrelektronik

Liikkuvat sovellukset

Yksilölliset asennusratkaisut

Kuivuneet pellot, joilla maatalouskoneet keräävät pölyä. Jäiset tiet, jotka hiekoitetaan. Litimärät metsämaastot, missä metsurit taistelevat mutaa ja hiekkaa vastaan. Nämä jokapäiväiset työskentelyolosuhteet vaativat huippulaatuisia ja kestäviä sähköasennusratkaisuja.

Me, automaation ammattilaiset ja hajautetun asennustekniikan perustajat, tarjoamme modulaarisen tuotejärjestelmän joka on laajasti testattu ja on kestävä, vesitiivis ja ja luotettava käytössä. Yksilölliset ja modulaariset asennusratkaisumme kestävät myös mobiilisovellusten painepesun. Pistokeliittimien ja hajautusmoduulien vuoksi korjaukset ja laajennukset ovat aina mahdollisia. Murrelektronikin ja DataPanelin asiantuntijat auttavat sinua mielellään yksilällisesti paikan päällä, mottomme mukaisesti: ”Yhdessä löydämme parhaan ratkaisun: kytketty – tehty!”

Vieraile DataPanelin sivuilla 

Maksimoitua joustavuutta

CANopen xtremeDB kenttäväyläyksikkö tarjoaa kahdeksan porttia tuloille ja lähdöille. 

Signaalityypit digitaalinen, analoginen, PWM/PWM(I), ratiometrinen, laskuri/taajuus voiddaan konfiguroida yksilöllisesti. Johdonmukaisesti käytetty DT-liitintekniikka mahdollistaa xtremeDB:n käyttämisen esiasennettujen johtosarjojen ja kytkentäkaapeleiden kanssa, tai täysin integroituna yksittäisjohtimista koottuun johtosarjaan. DataPanelin kenttäväylämodulit ja Murrelektronikin esiasennetut kaapelit on todettu käytännössä vahvoiksi ja tiiviiksi. 

Kestää painepesun

Esitestatut kytkentäkaapelit eivät vain säästä aikaa asennuksen ja vianetsinnän aikana, vaan myös varmistavat mobiilikaluston turvallisuuden ja kestävyyden jopa äärimmäisissä olosuhteissa tukevuutensa ja läpäisemättömyytensä vuoksi. Murrelektronikin ammattilaistason kytkentäkaapelit ovat täysin valettuja ja kestävät niin lian, puhdistusaineet kuin painepesunkin. Kaikki kytkentäkaapelit ovat suunniteltu yhteensopiviksi ja tiiviiksi xtremeDB sarjan aktiivisten ja passiivisten modulien kanssa. Mobiiliautomaatio: ”kytketty – tehty!”

Järkevä asennus

Mobiilikaluston markkinasegmentti on vielä lapsenkengissään, kun puhutaan ”järkevästä asennustekniikasta”. Monissa sovelluksissa johtosarjat ja riviliitinkotelot ovat huipputekniikkaa. Koneiden kasvava tekninen kehitys ja variaatioiden määrä vie johtosarjat äärirajoilleen, erityisesti pienissä ja keskisuurissa tuotantoerissä. Käyttämällä xtremeDB passiivisia moduleita asianmukaisilla kaapeleilla signaalien hajauttamiseen, voidaan modulaarinen ohjausjärjestelmä implementoida mobiilikalustoon nopeasti ja helposti. Aikaavievä vianetsintä voidaan sen vuoksi vähentää minimiin ja konetta voidaan laajentaa helposti milloin vain.

Hanki kustomoitu asennusratkaisusi nyt!

1. Osoitteesi
2. Roskapostisuojaus
Kirjoita yhtälön tulos.
captcha
* Pakollinen kenttä
Hei
Uutiskirje