Next Level Solutions | Murrelektronik
Murrelektronik Next Level Solutions

Next Level Solutions

Smart Service
for Smart Systems

Lataa esite
Murrelektronik Next Level Solutions

Teknologian muuttuessa myös me muutumme. Välillä nopeasti ja välillä hitaasti, mutta muutos on jatkuvaa. Digitaalinen vallankumous on tullut jäädäkseen, ja se on vaikuttanut jokaiseen kaikkialla maailmassa. Se on avannut valtavasti mahdollisuuksia ja tuonut uusia haasteita.

Teknologisissa muutoksissa Murrelektronik on aina ollut edelläkävijä. Olemme olleet niissä mukana alusta asti, sillä uudet suuntaukset muuttuivat heti alan standardeiksi. Lähestymistapamme perustuu yhteen kysymykseen: Miten asiakkaamme hyötyvät näistä uusista teknologioista?

Uusi teknologiasiirtymä perustuu viiteen pääkohtaan:

IO-Link-logo
IO-Link markkinoille

IO-Link on ainoa kansainvälinen standardi, joka yhdistää anturit ja toimilaitteet riippumatta kenttäväyläprotokollasta. Tämän hyväksi havaitun liitäntätekniikan kehittäminen on keskeinen osa yksinkertaisten anturien ja toimilaitteiden korvaamista älylaitteilla.

 

Lataa white paper -julkaisu

IoT-logo
Esineiden internet

Murrelektronikille esineiden internet on vain uusi tapa siirtää tietoa älylaitteilta pilveen. Tämä prosessi hoidetaan erillään ohjausyksiköstä, ja se tarvitaan siirrettäessä tietoa ylemmän tason järjestelmään.

 

Lataa white paper -julkaisu

Profibus–Profinet-logo
Siirtymä kenttäväylästä teolliseen Ethernetiin

Tämä siirtymä tarkoittaa siirtymistä perinteisistä suljetuista väyläjärjestelmistä avoimiin Ethernet-pohjaisiin järjestelmiin. PROFINET-standardi mahdollistaa erinomaisen suorituskyvyn, ensiluokkaiset toiminnot ja helpon huollon, jossa vaaditaan vain vähän kokoonpanoa.

 

Lataa white paper -julkaisu

Safety-logo
Turvallisuus

Tähän saakka koneen tai järjestelmän turvajärjestelmän suunnittelu on edellyttänyt toista ohjausyksikköä. Sen avulla turva-anturit pystyttiin liittämään ohjausjärjestelmään ja toimilaitteet voitiin sammuttaa luotettavasti kaikista muista laitteista riippumatta.

 

Lataa white paper -julkaisu

Mekatroniikkaelementit
Mekatroniikkaelementit

Koneiden ja tehtaiden sähköasennusten suunnittelussa on nyt uusi suuntaus, jossa panostetaan rakenteen modulaarisuuteen. Kannatamme tätä suuntausta ja tarjoamme valmistajasta ja järjestelmästä riippumattomia esiasennettuja ja esimääritettyjä kone-elementtejä. Voit liittää nämä elementit omaan automaatiokonseptiisi vakiokomponentteina. Näin rakenteista saadaan yksinkertaisempia ja koneisiin ja järjestelmiin tarvitaan entistä vähemmän erillisiä komponentteja.

   

Lataa white paper -julkaisu

Varaa tapaaminen asiantuntijoidemme kanssa!

Tuemme sinua sekä suurissa että pienissä projekteissa. Suoritamme paikan päällä katselmoinnin, luomme kattavat tekniset ja taloudelliset konseptit ja määritämme käytettävissä olevat materiaalit. Toteuttaessasi optimaalista ratkaisua annamme tukea teknisillä suunnitelmilla,  sähköisesti dokumentoinnilla ja jopa käyttöönotolla. Tavoitat meidät aina puhelimitse – myös myynnin jälkeen, kun tuotteet on toimitettu ja asennettu järjestelmään. Meillä on teollisuudesta yli 40 vuoden monipuolinen kokemus, jonka avulla nostamme yrityksesi uudelle tasolle!

 

Yhteydenottopyyntö

Newsletter
Always up to date!