MVK Fusion -kenttäväylämoduuli | Murrelektronik
Murrelektronik MVK Fusion

MVK Fusion

Murrelektronik MVK Fusion, toiminnot

Murrelektronikin MVK Fusion -kenttäväylämoduuli mahdollistaa modulaaristen prosessien vakioinnin ja yhden moduulin strategian.

PROFINET/PROFIsafe-moduuli yhdistää asennusteknologian kolme perustoimintoa:

  • Vakiomalliset digitaaliset anturit ja toimilaitteet
  • Digitaaliset turva-anturit ja -toimilaitteet
  • IO-Link

Tämä on uusi ja innovatiivinen yhdistelmä. Sen ansiosta voidaan toteuttaa ainutlaatuisia ja uraauurtavia automaatiokonsepteja. Asennus helpottuu ja nopeutuu.

MVK Fusion helpottaa monimutkaisten määritysten tekemistä, sillä kaikki voidaan hoitaa nyt suunnittelutyökalun avulla turvavalvontajärjestelmässä. Ohjelmistokehittäjät ja sähköinsinöörit eivät enää tarvitse perinpohjaista tietoa muiden valmistajien työkaluista ja käyttöohjeista.

MVK Fusion vähentää samaan yksikköön asennettavien kenttäväylämoduulien määrää. Joissakin käyttökohteissa yksikin moduuli voi riittää. Tämä avaa uusia mahdollisuuksia monille automaatiosovelluksille.

Murrelektronik MVK Fusion
Murrelektronik I MVK Fusion, maksimaalinen
Yhdestä moduulista on moneksi

MVK Fusion -kenttäväylämoduulin monipuolisuus tekee siitä niin ainutlaatuisen. Moduuli yhdistää kolme perustoimintoa: vakiomalliset digitaaliset anturit ja toimilaitteet, digitaaliset turva-anturit ja -toimilaitteet sekä IO-Linkin. MVK Fusion helpottaa asennusta vähentämällä vaadittavien moduulien määrää.

Murrelektronik I MVK Fusion, maksimaalinen
Joustavuutta turvallisuussovelluksiin

MVK Fusionissa kaikki turvallisuustekijät ovat yhdessä ja samassa moduulissa: kolme tulopuolen kaksikanavaista turvaporttia, kahdella turvalähdöllä varustettu lähtöpuolen turvaportti ja luokan B IO-Link-portti turvallisella sammutuksella. MVK Fusionin avulla pystyt täyttämään korkeat turvallisuusvaatimukset, jolloin sekä käyttäjä että kone pysyvät turvassa.

Murrelektronik I MVK Fusion, turvallisuus
Turvallisuusmääritys yhdellä napsautuksella

MVK Fusionin ansiosta turva-anturien ja -toimilaitteiden määrittäminen onnistuu vaivatta: valitse vain haluamasi turvatoiminto turvallisuuden valvontajärjestelmän suunnittelutyökalulla ja tee määritykset muutamalla hiiren klikkauksella. Muita valmistajakohtaisia ohjelmistoja ei tarvita.

Murrelektronik I MVK Fusion, korkea
Erinomainen suorituskyky

MVK Fusion on erinomainen valinta suurta tehoa edellyttävissä käyttökohteissa, joissa luotettavuudesta ei voida tinkiä.  MVK Fusion sopii käyttökohteisiin, joissa vaaditaan vaatimustenmukaisuusluokkaa C (IRT), laitejakoa ja verkkokuormitusluokkaa III.

Murrelektronik MVK Fusion

Useita käyttötarkoituksia ja kattava vianmääritys

  • Luja ja poikkeuksellisen hyvin hitsauskipinöitä kestävä metallikotelo
  • Viat tallentava integroitu verkkopalvelin
  • Käytännöllinen kiertokytkin turvaosoitteiden asetukseen
  • Lisävarusteena jäähdytyslevy erittäin korkeille lämpötiloille
  • Käyttö jopa 3 000 metrin korkeudessa
  • Kattava diagnostiikka havaitsee virheet nopeasti
Murrelektronik Senior Product Manager Michael Greiner, henkilökuva

MVK Fusion -kenttäväylämoduulimme edistää käyttäjien modulaaristen prosessien vakiointia. Tämä puolestaan mahdollistaa uusien ja uraauurtavien konseptien toteuttamisen automaatioalalla.

Michael Greiner, vastaava tuotepäällikkö
Newsletter
Always up to date!