IP67-ratkaisut työstökoneisiin | Murrelektronik
Murrelektronik tarjoaa tuotteita ja ratkaisuja koneenrakennusteollisuuden tarpeisiin

Työstökoneet

Luottamus oikeisiin asennuskonsepteihin

Työstökoneiden valmistus on laaja teollisuudenala. Asiakkaiden hajautettuihin asennuksiin liittyvät tarpeet ja toiveet ovat yhtä moninaisia kuin itse koneet ja laitteistotkin. Tietenkin niissä on myös yhteistä: kaikki asiakkaat haluavat kustannustehokkuutta, alhaisia kokonaiskustannuksia ja parempaa kilpailukykyä. Huippuluokan asennuskonsepteissa kaikki I/O-pisteet yhdistetään ohjaimeen taloudellisesti. Murrelektronikilla on tarvittava kokemus haasteen vastaanottamiseksi. Asiakkaat voivat valita ratkaisunsa laajasta passiivisten ja aktiivisten asennuskonseptien ja rakenteiden valikoimasta (rengasrakenteet, lineaariset rakenteet ja tähtimuotoiset topologiat). Monet erilaiset yhdistelmät ovat mahdollisia.

Metallintyöstökone työstökoneteollisuudessa

Metallintyöstökoneet

Murrelektronik-moduulit metallintyöstökoneisiin

Metallintyöstökoneet altistuvat voimakkaasti lastuamisnesteille ja voiteluaineille työkappaleiden koneistuksen aikana. Materiaalien syöttö, suora käsittelyalue ja lastujenpoisto muodostavat suljetun järjestelmän. Työstökoneisiin suositeltavia Murrelektronik-tuotteita ovat muun muassa MVK Metal, MVK Metal Safety, Impact67, Cube67 ja passiiviset jakorasiat, jotka ovat jo monien johtavien työstökonevalmistajien käytössä. Metallintyöstökoneissa käytettävät Murrelektronik-moduulit ovat täysin valueristettyjä ja tiivistettyjä. Ne kestävät lastuamisnesteitä ja voiteluaineita sekä tärinää ja iskuja. Moduulit mahdollistavat ohjaimen vaihtamisen koko järjestelmän sijasta, mikä on Cube67-järjestelmän ehdoton myyntivaltti.

Kokoonpano- ja käsittelylaitteet

Murrelektronik suosittelee asennuskonsepteja, jotka on toteutettu seuraavilla tuotteilla.

Koneisiin ja laitteistoihin, joilla kootaan ja käsitellään täysin prosessoituja yksittäisiä komponentteja, Murrelektronik suosittelee asennuskonseptien tuotteiksi muun muassa seuraavia: Cube67, AS-liittymämoduulit, Impact67 tai passiiviset jakorasiat. Näillä konsepteilla voidaan toteuttaa hajautettuja ratkaisuja, ja ne tuovat tilaa kytkinkaappiin. Tuotteet ovat pölytiiviitä IP6X-luokituksen mukaisesti. Konseptien ansiosta asennus voidaan toteuttaa kustannustehokkaasti myös laajalle alueelle hajautetuissa järjestelmissä.

Kokoonpano- ja käsittelylaitteet työstökoneteollisuudessa
Ruiskuvalukone työstökoneteollisuudessa

Ruiskuvalukoneet

Metallikoteloidut automaatiokomponentit olennaisen tärkeitä

Metallikoteloidut automaatiokomponentit ovat olennaisen tärkeitä, jos osat valmistetaan nestemäisestä metallista tai muovista. Sen vuoksi ruiskuvalualalla tehtäviin asennuksiin suositellaan MVK Metal -kenttäväylämoduulia. Cube67-järjestelmällä tai passiivisilla jakorasioilla toteutetut ratkaisut ovat hyvin haluttuja käsittely- tai syöttösovelluksiin. Ratkaisun edut: kaikki toiminnot ovat metallikotelon sisällä ja kotelo kestää kaikenlaisia ulkoisia vaikutuksia. Kaikki kenttäväyläsovellukset tarjoavat optimaaliset diagnostiikkaominaisuudet ja erittäin hyvän joustavuuden.

Pienennä omistamisesta aiheutuvia kokonaiskustannuksia

Konevaihtoehtojen hallinnan (Machine Option Management, MOM) ansiosta työkalunvaihdot voidaan suorittaa nopeasti. Tämä minimoi seisokit ja lisää tuotantoa. Isku- ja tärinänkestävien Cube-moduulien kompakti rakenne sekä niiden vääntöä kestävä järjestelmäkaapeli tekevät niistä täydellisen valinnan robotiikkaan.

Suoja käyttäjälle ja koneelle

Murrelektronikin MVK Metal Safety -ratkaisu tarjoaa huippuluokan turvallisuusratkaisun. Tämä moduuli tuottaa turvalliset tulot ja lähdöt, ja siinä on turvallinen ohjaus (F-PLC tai CNC). Kun järjestelmään lisätään MIRO SAFE+ -turvarele, pystyt suunnittelemaan erilaisia turvallisuussovelluksia, mukaan lukien hätäpysäyttimet ja suojaovet.

Helppoa diagnostiikkaa

Murrelektronikin Cube67-kenttäväyläjärjestelmä tarjoaa kattavia diagnostiikkavaihtoehtoja. Diagnostiikkaliittymä mahdollistaa Plug&Play-pääsyn näihin tietoihin Ethernet-liittymän kautta. Ratkaisu on helppo toteuttaa, se tarjoaa selkeät ohjeet vikatilanteessa ja se mahdollistaa maksimaalisen käytettävyyden.

Newsletter
Always up to date!