Moninormivirtalähteet | Murrelektronik
Yksi ohjauspiiriratkaisu kaikkialle maailmaan

Yksi piiri kaikkiin tarkoituksiin

Moninormivirtalähteet

Yksi ohjauspiiriratkaisu kaikkialle maailmaan

Ohjauspiirien vaatimukset voivat vaihdella paljonkin, kun koneita ja järjestelmiä suunnitellaan käyttöön eri puolille maailmaa. Yritysten, jotka vievät suuria määriä koneita kansainvälisille markkinoille, on luotava erilaisia konsepteja kytkinkaappien virtalähteitä varten. Kohdemarkkinan mukaan yritysten täytyy hallita seuraavat asiat:

  • Erilaisten tuotteiden käyttö
  • Useiden eri johdotuskonseptien hallinta ja/tai
  • Pääjännitteen suojaus eri menetelmillä
  • Useiden erilaisten kansainvälisten standardien ja vaatimusten tuntemus.

Kansainvälisten markkinoiden haasteet tavanomaisissa asennuksissa

Joillakin markkinoilla käytetään metrijärjestelmää ja joillakin englantilaista järjestelmää. Toisinaan sovelletaan IEC-standardeja ja toisinaan UL-standardeja. Näiden asioiden määrittäminen vie aikaa ja rahaa. Eri tuotteita on hyväksyttävä ja niiden yhteensopivuus on testattava. Lisäksi ne on suunniteltava järjestelmiin sopiviksi ja niitä on oltava saatavilla varastossa. Kaikkien ohjauspiirien asennuksessa mukana olevien henkilöiden on tunnettava eri normit ja vaatimukset. Lisäksi oikeiden osien järjestäminen saataville oikeilla markkinoilla on logistisesti vaivalloista.

Haastetta vastaava ratkaisu:

Moninormivirtalähdekonseptit. Yksi konsepti, jota voidaan käyttää standardina kaikissa koneissa ja järjestelmissä kaikkialla maailmassa – sijainnista riippumatta!

Murrelektronikin tuotevalikoimassa on paljon ratkaisuja moninormivirtalähdekonsepteihin. Tuotteemme ovat yhdenmukaisesti muotoiltuja, ja niillä on tarvittavat hyväksynnät ja sertifioinnit. Ne on kehitetty ja testattu toimimaan täydellisesti yhdessä. Ratkaisumme ovat kansainvälisten standardien mukaisia, joten konetta tai järjestelmää voidaan käyttää missä päin maailmaa tahansa.

Murrelektronikin moninormivirtalähdekonseptin edut:

  • Eri tuotteita tarvitaan vähemmän
  • Työntekijöiden tarvitsee tuntea vain yksi järjestelmä monen sijasta
  • Suunnitteluun kuluu vähemmän aikaa
  • NEC Class 2 -piirit minimoivat hyväksyntään kuluvan ajan ja ohjauspiirien määrän
  • Yhteisvaikutus: materiaalikustannusten ja asennusajan optimointi!
Pienet koneet vähäisellä virrankulutuksella

Mico Pro® ja integroitu 1-vaiheinen virtalähde: Mico Pro® -moduulit NEC Class 2 -lähdöillä suojaavat maks. 100 VA:n piirejä. NEC Class 2 -sertifioinnin ansiosta mikään tähän piiriin liitettävä osa ei tarvitse UL-hyväksyntää. Integroidulla virtalähteellä varustettu Mico Pro® -virranhallintajärjestelmä vähentää tarvittavien UL-sertifiointien määrää.

Isoja koneita suurilla tehotarpeilla

3-vaiheisen Emparro 40 A -virtalähteen yhdistäminen Mico Pro®      Mico Pro -virranhallintamoduuliin suojaavat koneeseen asennettuja, M12-virtaliitännällä liitettyjä I/O-moduuleita.

Lataa white paper -julkaisu ja EPLAN-kaavio

Täytä lomake – pääset latausalueelle.

 
Kirjoita yhtälön tulos.
captcha
* Pakollinen kenttä
Hei
Uutiskirje