Safety – toiminnallista turvallisuustekniikkaa | Murrelektronik
Murrelektronik Optimaler Schutz für Mensch und Maschine

Turvallisuusratkaisut Murrelektronikilta

Optimaalista suojaa ihmisille ja koneille

Automaatioteollisuudessa turvallisuus on ensiarvoisen tärkeää. Murrelektronikin hajautetut turvallisuusasennuskonseptit mahdollistavat korkeat turvallisuusluokitukset koko järjestelmälle.

Murrelektronikilla on laaja valikoima vaihtoehtoja, joilla on erinomainen hinta-suorituskykysuhde käyttötarkoituksesi tarpeiden täyttämiseksi.

  • Moduulilähdöt ja tarvittavat konemoduulit on tarvittaessa pystyttävä sammuttamaan turvallisesti. Järjestelmässä voidaan suorittaa turvallisia asennuksia, jotka sisältävät passiivisesti turvallisia kenttäväylämoduuleita ja luotettavia turvareleitä. Kenttäväylämoduuleja käytettäessä voidaan hyödyntää vakiotuotteita, joiden avulla on helppo päästä alkuun.
  • Murrelektronik tarjoaa erittäin laadukkaita turvallisuusratkaisuja käyttämällä MVK Metall Safety-, MVK Fusion- ja Cube20S-tuotteita. Yhdessä turvaohjaimen (F-PLC tai CNC) kanssa käytettynä näillä tuotteilla voidaan toteuttaa turvalliset tulot ja lähdöt. PROFINET/PROFIsafe- tai PROFIBUS/PROFIsafe-kenttäväyläprotokollan käyttö varmistaa turvallisuuden kannalta oleellisten tietojen luotettavan siirron. Sen ansiosta järjestelmä on myös EN ISO 13849-1 -turvallisuusluokituksen mukainen. Monipuoliset integroidut diagnostiikkavaihtoehdot helpottavat päivittäisiä toimintoja.

Voit valita sopivat tuotteet laajasta turvalaitteiden valikoimasta, jossa on valoverhoja, kahden käden ohjaimia, hätäpysäyttimiä, nollauspainikkeita, turvaventtiilejä, laserskannereita, turvaporttijärjestelmiä ja paljon muita Murrelektronikin asennuskonsepteihin tarkoitettuja tuotteita.

Murrelektronik Senior Product Manager Michael Greiner, henkilökuva

Murrelektronikin turvalaitteet siirtävät sekä koneiden että järjestelmien turvallisessa toiminnassa tarvittavat signaalit tehokkaalla ja taloudellisella tavalla.

Michael Greiner, Murrelektronikin turvallisuusasiantuntija

Murrelektronikin turvallisuustuotteilla toteutettuja ratkaisuja

Murrelektronik MIRO SAFE

Monipuoliset turvareleet

Murrelektronikin MIRO SAFE+ -releet

Turvareleet ovat hyväksi havaittu turvallisuusratkaisu. Ne katkaisevat turvallisesti ja varmistavat turvalliset työskentelyprosessit. Käyttö on helppoa – lisäohjelmistoja tai integrointia ohjausjärjestelmään ei tarvita. MIRO SAFE+ täyttää turvallisuusvaatimukset jopa suorituskykytasolle e (PLe) asti standardin EN13849-1 mukaisesti.

Siirry turvareleisiin

Turvalliset I/O-moduulit

MVK Metal Safety ja MVK Fusion

IP67-suojatut MVK Metal Safety- ja MVK Fusion -moduulit kestävät väkeviä aineita ja tärinää, joten ne soveltuvat erinomaisesti vaativiin teollisuusympäristöihin. Moduulit tarjoavat kattavat diagnostiikkavaihtoehdot, ja ne on suunniteltu toimimaan PROFIsafen kanssa. PROFIsafe on PROFINETin turvallisuuslaajennus.

MVK METAL SAFETY    MVK Fusion

Murrelektronik MVK Fusion
Murrelektronikin värillisillä kirjaimilla varustettu HÄTÄPYSÄYTYSPAINIKE

Turvallisuuden hallintalaitteet

Hätäpysäytys- ja nollauspainikkeet: turvallisuuden hallintalaitteet

Turvallisuuden hallintalaitteiden on aina oltava käytettävissä ja toimintakunnossa. Ajan säästämiseksi Murrelektronikin hätäpysäytys- ja RESET -painikkeet integroidaan asennuksiin käyttämällä esiasennettuja M12-vakiokaapeleita. Tämä minimoi johdotusvirheiden riskin. Plug & Play -teknologian ansiosta ohjauslaitteet ovat välittömästi käyttövalmiita.

Lue lisää

Newsletter
Always up to date!