Virtalähteet koneen yhteydessä | Murrelektronik
Emparro67 Hybrid

IP67 Virtalähteet – virtalähde suoraan kentälle!

Siirrä virtalähteesi kaapista kentälle

Virtalähde kentälle

Keskitymme hajautettuun asennukseen, pyrkimyksemme on nolla kytkinkaappia. Autamme asiakkaita siirtämään komponentit kytkinkaapista suoraan kentälle. Tämä konsepti tekee sovelluksista avoimempia, helppokäyttöisempiä ja kustannustehokkaampia.

Enemmän kilpailuetua!

Koneiden ja sovellusten virtalähteet ovat tähän asti olleet lähes poikkeuksetta kytkinkaapissa. Mutta ei enää! Me Murrelektronikilla haluamme näyttää, miten virtalähde voidaan siirtää kentälle.

Florian Holzmann, tuotepäällikkö, virtalähteet ja puskurijärjestelmät

Tällä saavutetaan seuraavat edut: Pienemmät kytkinkaapit tai ei kytkinkaappia lainkaan! Jännitteen muunto suoraan kuorman yhteydessä – vähemmän tehohäviötä, energiakustannuksia ja johtoja. IP67 kestää kaikki koneasennuksen asettamat vaatimukset.

Florian Holzmann, tuotepäällikkö, virtalähteet ja puskurijärjestelmät
Emparro67 Hybrid

Emparro67 Hybrid

Koneiden yhteydessä olevien virtalähteiden uusi taso

Tällä virtalähteellä on kaikki alkuperäisen Emparro67-virtalähteen laadukkaat ominaisuudet ja lisäksi innovaatioita, kuten piirisuojaus ja IO-Link. Emparro67 Hybrid on yhtä järeä kuin alkuperäinen koneessa käytettävä virtalähteemme. Lisäksi siinä on integroitu kuormituspiirin valvonta suojaamassa sovelluksia ylikuormitukselta ja lisäämässä käyttöaikaa. Laitteessa on myös IO-Link, joka lisää tiedonsiirto- ja vianmääritysominaisuuksia entisestään.

Emparro67

Emparro67

Alkuperäinen virtalähde koneen yhteyteen

Innovatiivinen Emparro67 voidaan asentaa suoraan koneeseen, koska se on täysin valukoteloitu IP67-luokituksella. Emparro67-virtalähdeperhe on suunniteltu erityisesti kytkinkaapin ulkopuoliseen käyttöön: ne kestävät äärimmäisiä ympäristöoloja ja voidaan asentaa suoraan sovellukseen kuorman yhteyteen.  Tämä virtalähde on valintasi, jos haluat vähentää tehohäviötä ja pienentää ohjauspaneelin kokoa.

Lataa lisätietoja täältä:

Newsletter
Always up to date!