Tekninen aluemyyntipäällikkö | Murrelektronik

Tekninen aluemyyntipäällikkö

Tule mukaan menestymään!

Kasvumme tueksi haemme

Teknistä aluemyyntipäällikköä
 

Vastaamaan Varsinais-Suomessa, Satakunnassa, Kanta-Hämeessä ja Pirkanmaalla jo olevista asiakkaista, sekä alueen myynnin kehityksestä. Teet aktiivisesti asiakaskäyntejä alueesi asiakkaille myyden ratkaisujamme heidän tarpeisiinsa. Työsi teet kotikonttoristasi käsin ja tehtävässäsi raportoit paikalliselle myyntijohtajalle.

Tarjoamme sinulle

koulutuksen ratkaisuihimme, jotta menestyt työssäsi, sekä kansainvälisen toimintaympäristön ja monipuolisen tehtäväkokonaisuuden. Pääset mukaan asiantuntemusta arvostavaan, tietoa jakavaan, oppimiseen kannustavaan ja menestyvään työyhteisöön.

Onnistut tehtävässä,

kun sinulla on myyntikokemusta alueesi kone- ja laitevalmistajista, sekä luonteesi on innostuva ja positiivinen. Sinulla on riittävä tekninen koulutustausta koneautomaatio-, automaatio- tai sähköalalta. Työssäsi olet tavoitteellinen ja itsenäinen, sekä haluat jatkuvasti oppia uutta. Suomen kielen lisäksi kykenet kommunikoimaan englanniksi, muu kielitaito on eduksi.

Kiinnostunut?

Tehtävään liittyviin kysymyksiin vastaa Myynti- ja Markkinointijohtaja Kim Koskinen, puh. 040 – 194 3289. Haluamme edetä rekrytoinnissa nopeasti. Lähetä hakemus ja cv palkkatoivomuksen kanssa viimeistään 22.10.2021 osoitteeseen kim.koskinen@murrelektronik.fi

Yhteydenottomahdollisuudet

Yhteyshenkilösi:

Kim Koskinen

EN: Telefonische Informationen
erhalten Sie unter der Rufnummer:
0401943289

Lähetä hakemukset sähköpostitse
osoitteeseen:
kim.koskinen@murrelektronik.fi

EN: Bewerbungen per Post an

Hei
Aina saatavilla!
Huolehdimme kysymyksistäsi...