Murrelektronik

Olet tässä: Murrelektronik – stay connected / Uutiset / Ajankohtaista / Detail page

Ajankohtaista

syys   17, 2012

CONNECTIVITY

Kone- ja tehdasasennustesi selkäranka - alenna kustannuksia ja lisää kilpailuetuasi

Murrelektronik on  CONNECTIVITY.  Se tarkoittaa optimaalista kone- ja tehdasasennusta. Me toimitamme kaiken, mitä siihen tarvitset: ensiluokkaiset tuotteet, älykkäät konseptit sekä erinomaisen palvelun. Näihin menestystekijöihin perustuen me kehitämme – yhdessä Sinun kanssasi – räätälöidyt ratkaisut sähköisiin asennuksiisi. Loppujen lopuksi, ne ovat laitteistosi selkäranka. Samalla kiinnitämme huomiomme myös kaikkiin prosesseihin, alkuvaiheen suunnittelusta aina järjestelmän tukemiseen. Tulet todella hyötymään asennusratkaisuistamme, sillä CONNECTIVITY lisää koneidesi ja järjestelmiesi kustannustehokkuutta ja tuo kilpailuetua.

CONNECTIVITY-asiantuntijamme työskentelevät kentällä. He neuvovat asiakkaitamme paikan päällä, usein suoraan hänen sovellukseensa liittyen. Asiakaskeskustelujen ja saatujen kokemusten pohjalta kehitämme hyviä ideoita ja ratkaisuja. Meillä on uskallusta etsiä uusia polkuja samalla, kun hyödynnämme hyväksi havaittuja konsepteja. Tämä tuo menestyksen. Olemme avoimia kaikille ideoille. Esimerkiksi, emme suinkaan valitse tiettyä kenttäväyläprotokollaa heti kättelyssä, ennen kuin olemme tarkistaneet, mikä on ehdottomasti paras vaihtoehto juuri Sinun sovellukseesi. Ja mitä tulee antureihin ja toimilaitteisiin, olemme avoimia kaikkien toimittajien tuotteille. Meillä on ainutlaatuinen oma tuoteohjelma. Voimme valita yli 30 000 komponentista. Patentteja, innovaatioita ja erinomaisia ideoita – niitä riittää! Voit luottaa meidän tuotteisiimme – ne toimivat keskenään, pienintä yksityiskohtaa myöten. Yhteensopivuusongelmia? Ei lainkaan!

Tärkeä näkökulma CONNECTIVITY-lähestymistavassa: kun etsimme ihanteellista asennusratkaisua, me emme tuijota projektin yksittäisiä osia. Niiden välillä on myös riippuvuussuhteita. Siksipä on tärkeää analysoida koko prosessia, alkaen koneiden ja järjestelmien suunnittelusta, hankinnasta, logistiikasta, tuotannosta ja käyttöönotosta. Kunnossapito- ja diagnostiikka-asioita unohtamatta. Tämä on paras tapa pitää silmällä kokonaisprojektin kustannustehokkuutta ja saavuttaa synergeettisiä vaikutuksia, jotka lopulta tuovat menestyksen.

Miten CONNECTIVITY toimii? Kuvittele kokonaisvaltainen järjestelmä monine toimilaitteineen ja antureineen.  Tällaisessa tilanteessa asennusratkaisu, joka on yhdenmukaisesti suunniteltu CONNECTIVITY-lähestymistavalla, voi maksaa pian itsensä takaisin.

On mahdollista, ettei säästäminen lähdekään materiaalikustannuksista – komponenttien hankintahinnat saattavat olla samat tai jopa hieman korkeammat. Mutta sitten synergeettiset vaikutukset alkavat näkyä! Tähän asti olet joutunut ostamaan koko joukon pieniä osia – nyt CONNECTIVITYN avulla – et tarvitse kuin muutaman komponentin. Tämä helpottaa tilausprosessiasi, versioiden ja mallien hallintaa sekä varastointia. Asennus nopeutuu ja asennusaika vähenee. Moni aikaa vievä työ käy nyt paljon nopeammin!

Ja myöhemmin, miten se maksaa takaisin käytön aikana? Silloin meidän asennusratkaisumme tarjoaa Sinulle monia diagnostiikkatoimintoja. Älä etsi vikoja, löydä ne! Ennen vanhaan kunnossapitoasentaja etsi puoli päivää keskeytyksen syytä. Nyt hän voi mukavasti nähdä virheen diagnostiikka-PC:ltä ja korjata ongelman nopeasti. Se on todellista kustannustehokkuutta, koko prosessin mitalta. CONNECTIVITY tekee sen mahdolliseksi. 

CONNECTIVITY erottuu joukosta. Olemme laajentaneet valmiuksiamme, jotta voimme olla yhteistyössä entistä nopeammin, kokonaisvaltaisemmin ja tehokkaammin!