Diagnostiikka | Murrelektronik

Maksimaaliset tulokset

Kannattavuus määräytyy käytettävyyden mukaan! Koneet ja järjestelmät vahvistavat tämän säännön. Niiden on toimittava optimaalisesti parhaan tuoton saavuttamiseksi. Hyvällä luotettavuudella ja suunnittelulla yritykset saavat parhaat taloudelliset hyödyt tuotannostaan.

Tulevaisuuden suunnittelu: esimerkki tietojen käsittelystä Cube67-diagnostiikkaliittymän avulla
Tulevaisuuden suunnittelu: esimerkki tietojen käsittelystä Cube67-diagnostiikkaliittymän avulla
Tulevaisuuden suunnittelu: esimerkki tietojen käsittelystä Cube67-diagnostiikkaliittymän avulla

Vähemmän käyttökatkoksia

Sekä suunniteltujen että suunnittelemattomien käyttökatkoksien vähentäminen on olennaisen tärkeää. Suunnittelutiimit mahdollistavat sen usein määräaikaishuolloilla ja luomalla diagnostiikkajärjestelmän, jonka avulla äkillisiin konevikoihin voidaan reagoida mahdollisimman nopeasti.

Diagnostiikkajärjestelmissä on laajat toiminnallisuudet ja hyödyllinen datainfrastruktuuri. Niiden on usein tarjottava reaaliaikainen yleiskuva koneiden ja järjestelmien tilasta. Modernit koneet ja järjestelmät tuottavat nykyään valtavan määrän diagnostiikkaa, prosesseja ja jopa parametritietoja. Edistyksellinen anturiteknologia tallentaa monenlaisia mittausarvoja. Tulevaisuudessa teolliseen Ethernetiin perustuvat asennukset sisältävät diagnostiikkatietoja osana ennakoivan huollon strategiaa. Sen ansiosta insinöörit ja huoltoasentajat voivat toimia heti määräaikaishuollon tullessa ajankohtaiseksi.

Diagnostiikan haaste

Oikeat tiedot on oltava saatavilla oikeaan aikaan ja oikeassa muodossa oikealle henkilölle huolimatta sijainnista maailmalla.

 

Mutta miltä se näyttää oikeassa maailmassa?

Aktiivinen diagnostiikkajärjestelmä usein laiminlyödään suunnittelu- ja käyttöönottovaiheessa. Muut asiat ovat tärkeämpiä lyhyellä aikavälillä, ja toimituspäiväkin lähestyy nopeasti. Kaikki ovat yhtä mieltä siitä, että diagnostiikkatoiminnot on ohjelmoitava. Käytännössä ne kuitenkin usein unohdetaan, koska ne on suunniteltava erikseen jokaiselle väylälle tai teolliselle Ethernet-protokollalle – se vaikeuttaa toteutusta entisestään. Tämä käy tavallisesti täysin selväksi, kun ensimmäinen vika ilmenee ja sen syyn etsiminen muuttuu ikuiseksi ajojahdiksi.

Sen vuoksi olemme luoneet Cube67-diagnostiikkaliittymän, joka on modulaarinen, joustava ja palkittu. Liittymä mahdollistaa joustavien diagnostiikkajärjestelmien helpon toteutuksen millä tahansa verkkoselaimella ja väyläjärjestelmästä riippumatta!

Helppo vianmääritys Cube67-diagnostiikkaliittymällä

Murrelektronikin Cube-kenttäväyläjärjestelmä tarjoaa kattavat diagnostiikkavaihtoehdot. Uusi diagnostiikkaliittymä mahdollistaa tietojen Plug&Play-käytön Ethernet-liittymän kautta. Ratkaisu on helppo toteuttaa, ja se tarjoaa selkeät ohjeet vikatilanteessa. Lisäksi se mahdollistaa koneiden maksimaalisen käytettävyyden.

  • Käyttöönottoinsinöörit käyttävät diagnostiikkaliittymää tutkiakseen Cube-järjestelmän topologiaa ja havaitakseen asennusviat jo varhaisessa vaiheessa.
  • Koneen huoltohenkilöstö tai järjestelmän rakentaja tunnistaa viat nopeasti integroimalla diagnostiikkaliittymän väliaikaisesti. Lisäksi järjestelmä on erinomainen ratkaisu koneen hyväksyntätesteihin. Pysyvä integrointi on myös loistava tapa ohjata esimerkiksi sähköasentajaa kentällä etäyhteydellä.
  • Koneen tai järjestelmän käyttäjä, joka ottaa diagnostiikkaliittymän pysyvästi käyttöön pystyy reagoimaan potentiaalisiin ongelmiin jo varhaisessa vaiheessa. Parhaassa tapauksessa vianetsintäohjeet on jo viety järjestelmään, jolloin asentaja voi tuoda tarvittavan varaosan mukanaan korjauskäynnille.

Lataa white paper -julkaisu

Täytä lomake – pääset latausalueelle.

Kirjoita yhtälön tulos.
captcha
* Pakollinen kenttä
Hei